Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS

PH dhe EC TESTERS

тестери

Kontrolloni sugjerimet tona për testuesit elektronikë dhe testet për të matur aciditetin (pH) e tokës, ujit, zgjidhjes ushqimore dhe përçueshmërisë (KE) në metodat e kultivimit hidroponik.
Ne gjithashtu ofrojmë zgjidhje tampon, zgjidhje pastrimi dhe magazinimi për kalibrimin e testuesit pH dhe EC.
Zgjidhni midis markave më të mira në tregun e testuesit ph dhe EC: Bluelab, Milwaukee, GHE dhe të tjera.
Filtrat
57 produkt(e)
«1 2»
Faqja 1 nga 2
«1 2»