Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi NDRIÇIMI GRUPI / BALAST GRUPI MAGNETIKE

GRUPI MAGNETIKE

Gazet magnetike janë pajisje kompakte dhe të leverdisshme që janë të përshtatshme për "ndriçim" të llambave nga 250W në 1000W.It është e rekomanduar që, në dhomat e vogla të kultivimit, gazet qëndrojnë jashtë tyre ndërsa konvertojnë një pjesë të elektricitetit që thithin në nxehtësi dhe kështu mund të kontribuojnë në rritjen e temperaturës.

бяло устройство дросел

Filtrat
11 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»