Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS Pena Bluelab EC - testues elektronik EC

Pena Bluelab EC - testues elektronik EC

Çmimi: 12,829.00lek
  • Kodi:
    460
  • Pesha:
    0.133 kg

Stilolapsi Bluelab EC është risia më e fundit në matësit manualë të KE-së dhe është zgjidhja më e mirë kur bëhet fjalë për matjen e KE-së.

 

 

Është kompakte, e saktë, e lehtë dhe e volitshme për t'u përdorur dhe falë këtyre cilësive mund të jeni të sigurt se bimët tuaja kanë thithur maksimumin e lëndëve ushqyese.

 

 

Kalibrimi:

- Hiqe kapakun me kujdes

- ndiz/lexo testuesit nga butoni "ON/OFF"

- shtype butonin përsëri për të shkruar "HOLD" në ekran, pastaj shtype përsëri butonin

- vendos testuesin e matjes së BE-së duke e vendosur atë në një zgjidhje tampon 2.77

- prisni derisa leximi të stabilizohet, kjo mund të marrë deri në 2 minuta

- kur të stabilizohet (ndaloni së ndezuri), mbani poshtë butonin "CAL" derisa "CAL" të shfaqet në ekran.

- kur shenja  "****" shfaqet në ekran, mund të jeni të sigurt se kalibrimi ka qenë i suksesshëm

 

 

Për 30 ditë, shenja  ".." do të zhduket, që do të thotë se është koha për të pastruar dhe kalibëruar testuesit tuaj të BE-së përsëri.

Nga butoni "SET", mund të vendosni testuesit për të matur BE-në nga ppm 500 deri në ppm 600

 

 

- Këtu mund të shihen zgjidhje të përshtatshme për kalibrim.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Скала:

 

1,0 mS (EC) = 700 ppm (TDS) 
1,1 mS (EC) = 770 ppm (TDS)
1,2 mS (EC) = 840 ppm (TDS)
1,3 mS (EC) = 910 ppm (TDS)
1,4 mS (EC) = 980 ppm (TDS)
1,5 mS (EC) = 1050 ppm (TDS)
1,6 mS (EC) = 1120 ppm (TDS)
1,7 mS (EC) = 1190 ppm (TDS)
1,8 mS (EC) = 1260 ppm (TDS)
1,9 mS (EC) = 1330 ppm (TDS)
2,0 mS (EC) = 1400 ppm (TDS)
2,1 mS (EC) = 1470 ppm (TDS)
2,2 mS (EC) = 1540 ppm (TDS)
2,3 mS (EC) = 1610 ppm (TDS)
2,4 mS (EC) = 1680 ppm (TDS)
2,5 mS (EC) = 1750 ppm (TDS)
2,6 mS (EC) = 1820 ppm (TDS)
2,7 mS (EC) = 1890 ppm (TDS)
2,8 mS (EC) = 1960 ppm (TDS)
2,9 mS (EC) = 2030 ppm (TDS)
3,0 mS (EC) = 2100 ppm (TDS)

 

 

 

 

Testues është siguruar nga një garanci e defekteve për një periudhë prej 1 viti nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet. Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.