Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS TESTERËT ADWA AD-204 - Tester elektronik EC

ADWA AD-204 - Tester elektronik EC

Çmimi: 5,887.00lek
  • Kodi:
    53
  • Pesha:
    0.178 kg

Tester elektronik EC

 
 

- Rezolucioni i mirë

- Kompensimi automatik i temperaturës

- Ekran i lehtë për t'u lexuar

 
 
 
Mënyra e përdorimit:
 
 
1. Hiqni kapakun mbrojtës nga fundi i testuesit.
2. Shtypni butonin "ON / OFF" për të ndezur testuesin.
3. Fusni majën e testuesit në kampion për të filluar matjen.
4. Regjistroni vlerën e përçueshmërisë. Testuesi do të kompensojë automatikisht ndryshimet e temperaturës (ATV). Lëreni testuesin për të paktën 10-15 sekonda. në lëng për të lejuar transportueshmërinë të bëjë punën e saj.
5. Shtypni butonin "ON / OFF" për të fikur testuesin.
 
 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Kalibrimi:

 
1. Ndizni pajisjen duke shtypur butonin "ON / OFF".
2. Vendoseni majën e sondës në tretësirën e kalibrimit dhe prisni që leximi të stabilizohet.
3. Duke përdorur kaçavidën e përfshirë, rregulloni prerësin e kalibrimit në pjesën e pasme të testuesit për t'u përshtatur me vlerën standarde të kalibrimit (1413 mS ose 12,88 mS).
4. Testuesi tani është gati për përdorim.
 
 
 
- Zgjidhjet e përshtatshme të kalibrimit mund të gjenden këtu .
 
 
Përdorni gjithmonë zgjidhje të freskëta të kalibrimit.
 
 
 
 

Testuesi është i pajisur me një garanci defekti për një periudhë 2 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar. 6