Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Lagështues

Në këtë seksion mund të gjeni lagështira që rrisin lagështinë në mjedisin tuaj të rritjes, ideale për rritjen e bimëve ose për rrënjosjen e prerjeve.

 

Humidifiers më të thjeshtë janë humidifiers ultrasonike. Ato përbëhen nga një membranë qeramike e fuqizuar nga elektriciteti që vibron dhe spërkat mikro pika në ajër, duke krijuar një mjegull uji që rrit lagështinë pa ndikuar në temperaturë.

Filtrat
30 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»