Menu
Profili
Gjuhe

Bluelab Combo Meter - Tester i pH dhe EC

Çmimi: 34,449.00lek
  • Kodi:
    246
  • Pesha:
    0.500 kg

Ph dhe matësi i BE të kombinuar profesional, që mat gjithashtu temperaturën.

 

Me sonda cilësore dhe 5 vjet garanci! Është e lehtë të kalibërosh. Është bukur para kalibrim, sondat janë pastruar.

Ky është matësi më i provuar në treg!

 

Blulab Combo Meter mat përçueshmërinë, pH dhe temperature.It vjen me një sondë pH dhe sonda përçueshmërie, si dhe një sondë temperature, të cilat janë thjesht të vendosura në zgjidhje. Meqenëse Bluelab Combo Meter është portativ dhe nuk kërkon fuqi për të vepruar, ai mund të përdoret në çdo kohë, kudo.


Kalibrimi i pH është shumë i lehtë duke përdorur butonat e instrumentit matës dhe zgjidhjet tampon të Bluelab. Përçueshmëria dhe temperatura nuk duhet të kalibrohen.

 

backup ph sonde mund të shihet këtu

 

Kalibrimi:

 

- Ndize testuesit

- Në një kupë tampon 2.77, zhytni sondën e bardhë (matësin tuaj të BE-së)

- Në një filxhan ujë rubineti, zhyteni sondën transparente (matësin tuaj pH) dhe tundeni butësisht, pastaj zhyteni sondën në një kupë tampon 7.0

- Kur një numër shfaqet në ekran, mbani poshtë butonin "ph calibrate" derisa të shfaqet "CAL"

- Pastaj hiqe sondën tunde, zhyte në ujë të rubinetit, hiqe dhe tunde përsëri.

- Vendose sondën në një zgjidhje tampon 4.0

- Prit që numri i tamponit të raportojë

- Mbaje poshtë butonin "ph calibrate" derisa "CAL" të shkruhet

- shtypni butonin "ushqyes" për të parë nëse vlera tampon e BE-së e sondimit është raportuar

- Testuesit tuaj është kalibruar!

 

Zgjidhjet e përshtatshme për kalibrim mund të shihen këtu, këtu, këtu dhe këtu

 

Udhëzime video (anglisht)

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Bluelab Combo Meter - Tester i pH dhe EC Bluelab Combo Meter - Tester i pH dhe EC Bluelab Combo Meter - Tester i pH dhe EC Bluelab Combo Meter - Tester i pH dhe EC

Testues është siguruar nga një garanci e defekteve për një periudhë prej 5 vjet nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

 

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (rraskapitjen, lagjen), riparimin nga persona të paautorizuar. 6 muaj garanci e sondit ph.