Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi POMPAT POMPAT E UJIT HIDROPONIKA E NEPTUNIT

HIDROPONIKA E NEPTUNIT

Porositni pompa uji me cilësi të lartë dhe të fuqishme nga Nepetune Hydroponics. Merrni  një pompë uji për sistemin tuaj të  ujitjes, depozitave ose hidro-sistemit. Zgjidhni një pompë uji submersible  me thellësinë e nevojshme  , fuqinë dhe kapacitetin pompimit me një çmim të volitshëm në Growshop Mania.
Filtrat
4 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»