Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

SISTEMET AUTOPOT HIDROPONIK

син резевоар с черни саксии autopot

Sistemet hidroponike autopot  janë një sistem gjithëpërfshirës që ju lejon të furnizoni bimët tuaja me ujë dhe ushqim pa pasur nevojë për pompa, kohëmdhe elektricitet.

Presioni nga depozita siguron një rrjedhje të vazhdueshme të ujit. Gjithçka që duhet të bëni është të monitoroni dhe mbushni rezervuarin me ujë, duke shtuar pleh në bimët tuaja. Me këtë sistem Autopot, ju do të jeni në gjendje të kultivoni çdo bimë!

Filtrat
42 produkt(e)
«1 2»
Faqja 1 nga 2
«1 2»