Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA DIOKSIDI I KARBONIT CO2

DIOKSIDI I KARBONIT CO2

зелено листо надпис CO2

Nëpërmjet fotosintezës, karboni në CO2 nxirret dhe përfshihet në ndërtimin e gjetheve, kërcellit, luleve dhe frutave. Përqendrimi i saktë i CO2 nga fillimi i rritjes në formimin pjellor lejon maturim më të shpejtë dhe rendiment më të lartë.

 

Përfitimet e pasurimit të CO2 janë se redukton kohën nga mbjellja në  korrje, në përgjithësi përshpejton rritjen dhe rritjen e rendimenteve. Bimët gjithashtu po bëhen më rezistente ndaj disa dëmtuesit të tillë si myku.

Filtrat
41 produkt(e)
«1 2»
Faqja 1 nga 2
«1 2»