Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi POMPAT GURËT AJERUES

GURËT AJERUES

три сиви аериращи камъни

 

Gurët ajerues dhe unazat janë një mjet i madh i ngopjes së zgjidhjes së punës me oksigjen.

Plotësisht të submersible në tank, ata lidhen me një pompë ajri për të arritur rezultatin e dëshiruar. Merrni gurët më të mirë të aerating qeramike me çmime të volitshme në Growshop Mania.

Filtrat
11 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»