Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS TESTERËT Milwaukee pH 600 - testues elektronik i ph

Milwaukee pH 600 - testues elektronik i ph

Çmimi: 4,464.00lek
  • Kodi:
    135
  • Pesha:
    0.500 kg

Mos përdorni ujë të distiluar ose të dejonizuar për të ruajtur testuesin tuaj

Mbajeni gjithmonë sontën me lagështi

Kalibrimi:

- Zhyteni testuesin në ujin e rubinetit për rreth një minutë

- Ndizni testuesin me butonin "ON / OFF".

- Hiqeni testuesin nga uji dhe zhytni në tretësirën tampon 7.0

- Merrni një kaçavidë të vogël dhe gjeni vrimën në pjesën e pasme të testuesit

- Përdorni një kaçavidë për ta rrotulluar derisa vlera e ekranit të jetë saktësisht 7.0

- testuesi juaj është i kalibruar!

- Zgjidhjet e përshtatshme të kalibrimit mund të gjenden këtu , këtu dhe këtu

- Këtu mund të shikoni një zgjidhje përshtatshme ruajtjeje

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Specifikimi i pH 600:

- Gama 0,0 - 14,0
- Rezolucioni i pH 0.1
- Saktësia e pH ± 0,1 pH
- Kalibrimi 1 Point (7.0) - Manual
- Ekran LED
- Jetëgjatësia e baterisë 700 orë përdorim

Testuesi është i pajisur me një garanci defekti për një periudhë 12 mujore nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (rënie, lagur), riparimin nga persona të paautorizuar Garancia 6-mujore për sondën Ph.