Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS KALIBRIMI pH 4 20ml - tretësirë kalibruese për ph testues

pH 4 20ml - tretësirë kalibruese për ph testues

Çmimi: 190.00lek
  • Kodi:
    114
  • Pesha:
    0.020 kg

tretësirë puferike PH 4.01 20 ml

 
 
 
- Ph-4.01 tretësirë buferike për kalibrimin e pH elektronik
- kalibrimi - sipas skemës në paketim
 
 
 

Çdo matës ka nevojë për mirëmbajtje, shërbim dhe inspektim teknik edhe nëse nuk është i prishur.Ky proces quhet Kalibrim.Kalibrimi nëse kryhet siç duhet rrit produktivitetin, siguron konsistencë, krahasueshmëri dhe përputhshmëri me testuesit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë