Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi KORRËSE/ GËRSHËRË ZARFET DHE QESET ME VAKUM

ZARFET DHE QESET ME VAKUM

 

вакуумен плик черен

Qese për pjekje dhe çanta të madhësive të ndryshme. Të përshtatshme për ushqim dhe ruajtje të produkteve me aromë  të fortë  . Shih  ofertat tona të qeseve me vakum dhe qese alumini  - oferta të volitshme dhe izoluese për ruajtjen dhe absorbimin e aromës me çmime të volitshme në Growshop Mania.

Filtrat
8 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»