Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS TESTERËT ADWA AD32 - Tester EC i papërshkueshëm nga uji

ADWA AD32 - Tester EC i papërshkueshëm nga uji

Çmimi: 6,476.00lek
 • Kodi:
  838
 • Pesha:
  0.191 kg

ADWA AD32 - Tester EC i papërshkueshëm nga uji

 

 

 • Ekran LCD
 • Kompensimi automatik i temperaturës
 • Mbyllje automatike pas 8 minutash
 • Një pikë automatike e kalibrimit
 • duke përfshirë. 4 bateri x 1.5V dhe veshje mbrojtëse
 • Jetëgjatësia e baterisë: ± 100 orë
 • I papërshkueshëm nga uji
 • Përmasat: 175.5 x 39 x 23 mm
 • Dimensionet e paketimit: 230 x 60 x 68 mm
 • Pesha: 100 gram
 • Gama: 0:00 deri në 20:00 MS / cm, 0,00 - 10:00 PPT, 0,0 ° C - 60,0 ° C
 • Rezolucioni: +/- 2% FS (EC / TDS), +/- 0,5 ° C
 • Saktësia: 0,01 MS / PPT dhe 0,1 ° C
 
 
Kalibrimi EC. Për saktësi më të madhe, rekomandohet kalibrimi i shpeshtë i testuesit (të paktën një herë në 2 javë).
 
 
 
- Zgjidhjet e përshtatshme të kalibrimit mund të gjenden këtu .
 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Procedura e kalibrimit:
 
 
 
• Nga modaliteti normal i matjes EC, shtypni dhe mbani butonin ON / OFF / MODE derisa OFF në LCD-në dytësore të zëvendësohet me CAL.
• Lëshojeni butonin dhe zhytni zgjidhjen e duhur të kalibrimit.
• Pasi kalibrimi të kryhet automatikisht, LCD do të tregojë OK për një sekondë dhe testuesi do të kthehet në modalitetin normal të matjes. Simboli CAL në LCD tregon që testuesi është i kalibruar.
 
 
 
 
Shënim: Meqenëse ka një lidhje midis leximeve EC dhe TDS, nuk është e nevojshme të kryhet kalibrimi në TDS. Nëse faktori i konvertimit është 0,5 ose 0,7, për metër, do të lejojë kalibrimin e drejtpërdrejtë në PPM (ose PPT) duke përdorur kalibrimin e kërkuar.
 
 
 
Shkalla:
 
1,0 mS (EC) = 700 ppm (TDS)
1,1 mS (EC) = 770 ppm (TDS)
1,2 mS (EC) = 840 ppm (TDS)
1,3 mS (EC) = 910 ppm (TDS)
1,4 mS (EC) = 980 ppm (TDS)
1,5 mS (EC) = 1050 ppm (TDS)
1,6 mS (EC) = 1120 ppm (TDS)
1,7 mS (EC) = 1190 ppm (TDS)
1,8 mS (EC) = 1260 ppm (TDS)
1,9 mS (EC) = 1330 ppm (TDS)
2,0 mS (EC) = 1400 ppm (TDS)
2,1 mS (EC) = 1470 ppm (TDS)
2,2 mS (EC) = 1540 ppm (TDS)
2,3 mS (EC) = 1610 ppm (TDS)
2,4 mS (EC) = 1680 ppm (TDS)
2,5 mS (EC) = 1750 ppm (TDS)
2,6 mS (EC) = 1820 ppm (TDS)
2,7 mS (EC) = 1890 ppm (TDS)
2,8 mS (EC) = 1960 ppm (TDS)
2,9 mS (EC) = 2030 ppm (TDS)
3,0 mS (EC) = 2100 ppm (TDS)