Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS KALIBRIMI EC 1413 µS / cm 20ml - tretësirë kalibruese për testuesin EC

EC 1413 µS / cm 20ml - tretësirë kalibruese për testuesin EC

Çmimi: 190.00lek
  • Kodi:
    115
  • Pesha:
    0.020 kg

Zgjidhje EC 1413 µS / cm për kalibrimin e elektronikës m EC-

 
 
 
  • qese: 20 ml
  • kalibrimi - sipas skemës në paketim

 

 

Çdo matës ka nevojë për mirëmbajtje, shërbim dhe inspektim teknik edhe nëse nuk është i prishur.Ky proces quhet Kalibrim.Kalibrimi nëse kryhet siç duhet rrit produktivitetin, siguron konsistencë, krahasueshmëri dhe përputhshmëri me testuesit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë