Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS TESTERËT Testues BLUELAB TESTERË TË KOMBINUAR (EC) / (PH) BlueLab Guardian pH & EC kombinim - testues i kombinuar për pH, temperaturë dhe përçueshmëri

BlueLab Guardian pH & EC kombinim - testues i kombinuar për pH, temperaturë dhe përçueshmëri

Çmimi: 40,432.00lek
 • Kodi:
  870
 • Pesha:
  0.600 kg

BlueLab Guardian pH & EC combo - testues i kombinuar i ph dhe conductivity

 

 

BlueLab Guardian pH & EC combo është një tregues i vazhdueshëm i nivelit aktual të BE- së, PH-së dhe  temperaturës në dhomën tuaj të rritjes, duke mundësuar optimizimin e këtyre parametrave me zhvillimin e bimëve, gjatë çdo faze të rritjes. E bërë posaçërisht për grovesa indor, ajo mund të montohet në një mur ose të pezullohet në një tra.

 

 

Instaloni tankun tuaj, vendosni dy testuesit pH dhe EC  të Guardian  brenda tankit të plotë, ngrini dhe monitoroni!

 

 

backup ph sonde mund të shihet këtu

 

 

Modaliteti i funksionimit:

 

 • Pas instalimit të pajisjes tuaj statike, lidhni nozzle adaptor në bazën e monitorit ku ajo thotë "Power input".
 • Lidhe sondën PN me monitorin dhe lidh përshtatësin në rrjet. Pajisja do të kryejë një auto-test.
 • Pas përfundimit të testit, ju mund të kaloni në rregullimin e ekranit.
 • Në shfaqjen e parë, zgjidh përçueshmërinë e dëshiruar të pajisjes. Përçueshmëria mund të tregohet në: BE/CF, TDS ose ppm 700.
 • Pastaj, temperatura mund të jetë në Celsius (C) ose në Fahrenheit (F).
 • Vlera PH është treguar në shfaqjen e fundit.
 • Në varësi të mjedisit, mund të zgjidhen 8 nivele të shkëlqimit. Shtypni butonin e shkëlqimit dhe në të njëjtën kohë butonat me shigjetë lart e poshtë.
 • Ndezja e një alarmi është një funksion për të paralajmëruar kur zgjidhja devijon nga parametrat e zgjedhur.

 

 

Pasi të keni përfunduar këto rregullime, vizatojini për të kalibruar pajisjen, duke përdorur zgjidhjet e laboratorit blu. Vendosni një sasi të vogël të saj në një enë të pastër, vendoseni sondën brenda (e një pus lavamani), prisni që numrat të stabilizohen.  Mos i shto kurrë ujë zgjidhjes!

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Kalibrimi i sonda PH:

 

Sonda PH kalibrohet para përdorimit dhe pas përdorimit të zgjatur. Në dy enë të ndryshme përgatisin një sasi të vogël të ujit të freskët me një temperaturë midis 20 - 23 gradë (C), në zgjidhjen PH 7.0 për kufirin e sipërm dhe PH 4.0 për kufi më të ulët.

 

Zgjidhjet e përshtatshme për kalibrim mund të shihen këtu, këtu, këtu dhe këtu

 

Udhëzime video (anglisht)

 

 

KUJDES: Mos derdhni lëngje të koncentruara ushqimi ose maskues PH-je direkt në sonda kur zhyteni!

 

 

Testues është siguruar nga një garanci për defektet për një periudhë prej 2 vjet nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar. Garancia 6 mujore e sonda Ph.