Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS Pena Bluelab ph - testues elektronik i pH

Pena Bluelab ph - testues elektronik i pH

Çmimi: 14,941.00lek
 • Kodi:
  459
 • Pesha:
  0.236 kg

Stilolapsi pH Bluelab është risia më e fundit në matësit manualë të pH dhe është zgjidhja më e mirë kur bëhet fjalë për matjen e pH.

 

 

Kultivimi hidroponik ju jep më të mirën për bimët tuaja. Cilësia e kujdesit është tërësisht në duart tuaja.

 

 

Stilolapsi Bluelab pH është kompakt, i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur, dhe falë këtyre cilësive mund të jeni të sigurt që bimët tuaja kanë thithur maksimumin e lëndëve ushqyese.

 

 

Pse matja e niveleve të pH është jetike për të korrat tuaja?

 

 

Bimët ushqehen. Ata e marrin ushqimin nga mineralet , por mund të thithin të gjitha mineralet e nevojshme vetëm nëse plotësohen disa kushte. Një element kyç në përthithjen e substancave është nëse tretësira juaj është acide apo alkaline. Këtë e përcaktojmë me ndihmën e vlerave të pH. Stilolapsi i vogël i pH ju ndihmon të lexoni saktësisht këto vlera të pH.

 

 

 • Mat pH dhe temperaturën
 • Matet në ° C dhe ° F
 • Ekran LCD
 • Prizë jo e lëvizshme
 • Treguesi i kalibrimit të suksesshëm të pH
 • Mbaj funksionin e treguesit
 • Bat i ulët
 • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji
 • Nxjerrja automatike
 • Kompensimi automatik i temperaturës

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mos përdorni ujë të distiluar, deionizuar ose RO (somosis inverse)

 

 

Kalibrimi:

- hiqe kapakun me kujdes

- zhytje në zgjidhjen e ruajtjes KCL për 24 orë (i ashtuquajturi hidratim është i këndshëm për t'u kryer çdo 30 ditë për të zgjatur jetën e testuesit dhe për të përmirësuar leximet e vlerave)

- ndize testuesit nga butoni "ON/OFF"

- shtype butonin përsëri për të shkruar "HOLD" pastaj shtype edhe një herë

- zhyte në një filxhan plastik me një zgjidhje tampon 7.0

- prisni derisa leximi të stabilizohet, mund të marrë një ose dy minuta

- kur vlerat e shfaqjes ndalojnë së ndezuri për të paktën 30 sekonda, shtypni butonin "CAL" derisa "CAL" të shfaqet në ekran.

- hiqeni testuesin nga zgjidhja tampon, zhyteni në një gotë me ujë të rubinetit, hiqeni dhe tundeni butësisht dhe zhyteni në një leckë të butë

- pastaj lëvize testuesin në një filxhan plastik me zgjidhje tampon 4.0

- prisni derisa leximi të stabilizohet, mund të marrë një ose dy minuta.

 

 

Për ta ruajtur sondën e leximit për më shumë kohë, hidhni pak nga  zgjidhja e ruajtjes KCL në kapak, në mënyrë që sonda të lahet.

- kur vlerat e shfaqjes ndalojnë së ndezuri për të paktën 30 sekonda, shtypni butonin "CAL" derisa "CAL" të shfaqet në ekran.

- një shenjë """ është shfaqur në ekran për të treguar se kalibrimi ka qenë i suksesshëm

 

 

- Afroni zgjidhjet për kalibrimin e alkoolit për të parë këtu, këtu dhe këtu

- Zgjidhja e përshtatshme e ruajtjes mund të shihet këtu

 

 

 

Udhëzime video (anglisht)

 

 

Testues është siguruar nga një garanci e defekteve për një periudhë prej 5 vjet nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.