Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS Stilolaps ph dheu BlueLab - Testues i dheut

Stilolaps ph dheu BlueLab - Testues i dheut

Çmimi: 20,715.00lek
  • Kodi:
    1310
  • Pesha:
    0.300 kg

Zgjidhja më e përshtatshme për matjen e pH dhe temperaturës së tokës!

 


Pena e tokës Bluelab pH siguron lexime të pH dhe temperaturës në tokë dhe mjedisin e rritjes për të siguruar që bimët tuaja t'u sigurohen lëndët ushqyese të duhura.

 

 

Në tokat ose mjediset e rritjes, pH ka një efekt të fortë në praninë e mikroorganizmave në tokë. Me këtë testues mund të monitoroni dhe rregulloni me kujdes nivelet e pH-së, dhe në këtë mënyrë të optimizoni shëndetin dhe produktivitetin e bimëve!Përveç tokës dhe mediave të tokës, testuesi mund të marrë edhe matje të tretësirës ushqyese.

 

 

- Matjet e drejtpërdrejta të pH dhe temperaturës në tokë/tretësirë
- Ekran LCD me ndriçim
- Funksioni i leximit të vazhdueshëm
- Kapak i integruar i ruajtjes së sondës
- Treguesi i kalibrimit të suksesshëm
- Treguesi i baterisë së ulët
- Plotësisht i papërshkueshëm nga uji
- Funksioni i fikjes automatike
- Njësi të zgjedhura të temperaturës
- Kompensimi automatik i temperaturës
- Përfshihen 1 x bateri alkaline AAA

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë


Specifikimet:


- Gama e matjes:
pH 0,0 - 14,0; Temperatura 0 - 50 ° C, 32 - 122 ° F

- Rezoluta:

pH: 0.1; Temperatura: 1 ° C, 0 ° F


- Saktësia në 25 ° C / 77 ° F:
PH 0,1 ±; Temperatura: ± 1 ° C ± 2 ° F


- Kalibrimi: Dy pika (pH 7.0 dhe pH 4.0 ose pH 10.0)


- Kompensimi automatik i temperaturës: Po


- Mjedisi i funksionimit: 0-50 ° C, 32-122 ° F


- Furnizimi me energji elektrike: 1 x bateri alkaline AAA


- Certifikatat: CE; FCC; WEEE

 

 

UDHËZIME TË PLOTA PËR PËRDORIM

 

 

Testuesi është i pajisur me një garanci defekti për një periudhë 5-vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar. 6 muaj garanci për sondë Ph.