Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS KALIBRIMI pH 7 20ml - tretësirë kalibruese për ph testues

pH 7 20ml - tretësirë kalibruese për ph testues

Çmimi: 140.00lek
  • Kodi:
    113
  • Pesha:
    0.020 kg

20 ml pH 7,01

- pH i lëngshëm 7.01 për kalibrimin e pH elektronik
- kalibrimi - sipas skemës në paketim

Çdo matës ka nevojë për mirëmbajtje, shërbim dhe inspektim teknik edhe nëse nuk është i prishur.Ky proces quhet Kalibrim.Kalibrimi nëse kryhet siç duhet rrit produktivitetin, siguron konsistencë, krahasueshmëri dhe përputhshmëri me testuesit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë