Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi GROWBOXES TENDA TOMAX

TENDA TOMAX

Ne ju ofrojmë zgjidhje me cilësi të lartë për kultivimin e sallata!  Tomax Tent Grovebox  është një zgjedhje e përsosur për të zgjatur në mënyrë efektive jetën e bimëve tuaja.

 

Në kategorinë ne ofrojmë një shumëllojshmëri të tendave për rritjen e bimëve me instalim të lehtë dhe dizajn të shkëputur. Ata mbështesin sistemin e ndriçimit, ventilimin dhe pajisje të tjera. Zgjidhni atë të duhurin për dhomën tuaj dhe bimët me kosto të ulët grovebox në Growshop Mania.

Filtrat
9 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»