Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi INSTRUMENTET MATES PESHORE DIGITALE

PESHORE DIGITALE

сива електронна везна със син дисплей

 

Instrumentet janë një instrument matës që përdoret për të përcaktuar peshën ose masën e një objekti. Ne ju ofrojmë cilësi të lartë dhe modelet e shkallës kompakte  të kapacitetit të ndryshëm  .  Porosisni shkallën elektronike, shkallën BL, shkallën e celularit Fakt, shkallën Audio CD dhe më shumë.
Filtrat
12 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»