Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA SILENCIATORET

SILENCIATORET

 

дълъг метален заглушител

 

 Silenciatorët  e ajrit janë një element shtesë për sistemin e ventilimit. Funksioni i tyre është të thithin zhurmën e prodhuar nga ventilatori dalës.

Merrni një anulues të zhurmës me instalimin    e lehtë dhe minimizoni zhurmën në dhomën tuaj  . Porositni një ventilatorë me kosto të ulët Growshop Mania.

Filtrat
9 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»