Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

VENTILATOR

 

бели кръгли вентилатори

Ventilatori ndihmon për të mbajtur një nivel të mjaftueshëm të mirë të ajrit, dhe kjo - për një mjedis të shëndetshëm në dhomë me bimët tuaja.

 

Për të arritur cilësinë e lartë të ajrit, ju duhet të siguroni shkëmbim të mjaftueshëm ajri në dhomën e rritjes. Shkëmbimi i kënaqshëm në dhomë ndryshon sipas temperaturave jashtë. Bëni pazar për një ventilator output/input, ventilator centrifugal, ventilator turbinash, kuti ventilatori të papërshkueshëm nga zëri  dhe më shumë.

 

Me qarkullimin, përzierjen, rimbushjen e ajrit, ventilatori jep një shkallë të lartë kontrolli mbi lagështinë, nxehtësinë, dioksidin e karbonit (CO2) dhe qarkullimin e ajrit.

Filtrat
28 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»