Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES KITET "Ambi 240" 240x120x220cm - set për rritjen e bimëve në ambiente të mbyllura

"Ambi 240" 240x120x220cm - set për rritjen e bimëve në ambiente të mbyllura

Çmimi: 137,414.00lek
  • Kodi:
    969
  • Pesha:
    62.000 kg

Me hapësirën e disponueshme për rritje prej afro 3 metrash katrorë, ky grup mund të sigurojë kushtet e nevojshme për rritjen e bimëve të shëndetshme dhe vitale!

 

 

Sigurimi i kushteve të nevojshme për rritjen e të korrave tuaja është një garanci e sigurt për rendiment të lartë dhe cilësor.

 

Seti përmban:

 

- Homebox Ambient R240 + 240x120x220

- Sylvania Growlux me dy spektër 600W x 2 copë

- Cooltube ф150 х 2бр

- Tomax 600W x 2 copë

- Set me role x 2 copë

- Set Sono-Can 160

- Tifoz Cornwall Multifan

- Termohidromatës

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë