Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FRESKUESE Multifan Turbo - ventilator për qarkullimin e ajrit

Multifan Turbo - ventilator për qarkullimin e ajrit

Çmimi: 3,227.00lek
 • Kodi:
  633
 • Pesha:
  1.460 kg

Ventilator për qarkullimin e ajrit të brendshëm

 • 3 shpejtësi
 • mundësia e montimit në mur
 • 220 V, 35 W
 • diametri 20 cm
 • dimensionet 28 x 27.5 x 12.5 cm

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë rritjeje (brendeshme) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen.

Qëllimi i ventilatorëve të qarkullimit është të qarkullojnë ajrin në dhomën tuaj të rritjes, duke siguruar kështu lëvizjen e ajrit të pastër dhe shkëmbimin e mirë të ajrit!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë