Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi Plehërues GreenHouse

GreenHouse

Резултат с изображение за „Green House logo nutrients“

Shumica e markave të plehrave  në treg kërkojnë që klientët të blejnë një linjë të tërë produktesh, duke i bërë gjërat të shtrenjta dhe komplekse.  GreenHouse po  shkon në drejtim të kundërt, duke krijuar një pleh pluhur/ të thatë që jep rezultate të pashembullta me kosto minimale dhe një qasje të lehtë për t'u përdorur. Më e lehtë për t'u transportuar, më praktike për t'u ruajtur, më e lehtë për t'u përdorur dhe jetë më e gjatë raft se fertilizuesit e lëngshëm.
Filtrat
29 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»