Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E KOMBINUARA PËR FAZAT TË RRITJES DHE LULEZIMIT Sylvania 600W Grolux - llambë për rritje dhe lulëzim

Sylvania 600W Grolux - llambë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 3,900.00lek
 • Kodi:
  121
 • Pesha:
  0.200 kg

Llambat e kombinuara të natriumit Sylvania janë një nga më të përdorurat në rritje

 

 

Ata kanë përmirësuar rrezatimin si në spektrin blu ashtu edhe në atë të kuq, gjë që rrit efikasitetin e fotosintezës dhe stimulon lulëzimin edhe më intensivisht. E aplikueshme në çdo fazë të jetës së bimëve. Niveli i jashtëzakonshëm i performancës falë strukturës së përmirësuar të trupit të llambës. Për përdorim si ndriçim artificial primar ose dytësor për bimët. Rekomandohet për përdorim në serra.

 

 

 • lidhet me rrjetin elektrik nëpërmjet një mbytjeje të përshtatshme
 • të vendosen të paktën 60 cm nga majat e bimëve
 • fole E40
 • Efikasiteti: 141 Lm / W
 • amperazhi: 5.5A
 • prodhimi i dritës: 90,000 Lm
 • jetëgjatësia: 24000 orë
 • temperatura e ngjyrës: 2050K
 • Temperatura e rekomanduar e ambientit: 25°C

 

 

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. Llambat e kombinuara lëshojnë dritë të kuqe dhe blu, duke i bërë ato një burim drite të përshtatshëm si për fazën e lulëzimit ashtu edhe për fazën e lulëzimit dhe dhe për fazën e rritjes.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
KUJDES: Këto udhëzime duhet të ndiqen për të shmangur lëndimet, dëmtimet ose aksidentet e mundshme. Prodhuesi i kësaj llambë nuk është përgjegjës për keqfunksionimet, dëmtimet, djegiet ose zjarret që vijnë nga mosndjekja e udhëzimeve të mëposhtme
 • Përdorni llambën me pajisje elektrike të pajtueshme. Përdorni vetëm mbytje të miratuar nga UL dhe CSA.
 • Mbajeni llambën jashtë kontaktit të drejtpërdrejtë me shiun, shiun ose borën për të shmangur thyerjen për shkak të ndryshimit të temperaturës.
 • Montoni llambën fort, por pa forcë të tepërt në mbajtëse për të reduktuar dridhjet.
 • Mos përdorni forcë të tepërt për të shmangur thyerjen e llambës. Kjo është një llambë e izoluar me vakum dhe mund të shpërthejë.
 • Zëvendësoni llambën nëse është gërvishtur, plasaritur ose dëmtuar.
 • Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet përpara se të lëvizni për të shmangur goditjet e mundshme elektrike ose djegiet. Si masë sigurie, përdorni syze kur instaloni ose hiqni llambën.
 • Zëvendësoni llambën në fund të ciklit të saj të jetës.

 
Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet përpara se ta lëvizni për të shmangur goditjet e mundshme elektrike ose djegiet. Si masë paraprake sigurie, përdorni syze kur instaloni ose hiqni llambën. Zëvendësoni llambën në fund të ciklit të saj të jetës.
 
 
 
Llampa garantohet kundër defekteve për një periudhë 1 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (gërryerje, lagështim), riparimet nga persona të paautorizuar.