Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi DHE

DHE

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në hidhërim! Ne ju ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë tokash dhe substratesh për të kënaqur të gjitha nevojat e bimëve tuaja.

Shikoni sugjerimet tona: dheu i arrës së kokosit, substrati i orkideve, toka e pasur me pak, toka e pasuruar mesatare, toka shumë e pasuruar, përzierja e arrës së kokosit, keramsiti, vermiculiti, perliti dhe shumë më tepër! Growshop Mania është një lider i tregut dhe ofron një gamë të gjerë të tokës me cilësi të lartë dhe substrate për fillestarët dhe profesionistët!

Filtrat
45 produkt(e)
«1 2»
Faqja 1 nga 2
«1 2»