Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI KABLOLET DHE ELEMENTET E PEZULLIMIT Easy Roller - rula për pajisjet e varura

Easy Roller - rula për pajisjet e varura

Çmimi: 1,377.00lek
  • Kodi:
    105
  • Pesha:
    0.200 kg

Easy Roller është një mjet i dobishëm me të cilin mund të varni dritat tuaja.

 

 

Avantazhi i rrotullave Eas y Roller është se ju mund t'i varni lehtësisht llambat / reflektorët tuaj në një lartësi të caktuar. Ato janë projektuar për një peshë maksimale prej 5 kg. Kjo është e mjaftueshme për shumicën e llambave.

 

 
- Set prej 2
- Pesha maksimale 5 kg
- Me një varg prej një metri
 
 
 
Rolet kanë dado në krah, kështu që ato mund të kyçen kur të arrini lartësinë e dëshiruar.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë