Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KIT PROMOCIONAL "Sono Can 160" - komplet i ventilimit të serrës

"Sono Can 160" - komplet i ventilimit të serrës

Çmimi: 31,427.00lek
  • Kodi:
    892
  • Pesha:
    11.650 kg

Kit "Sono Can" është një opsion ideal nëse dhoma juaj e rritjes është 6 metra katrore në madhësi.

 

 

Kit ventilimi i përbërë nga:

 

- Rhino Pro Filters Ø 160/800 m3/h

- Fan RK CAN Fan Ø 160 /780m3

- 3m gyp elastik ajri me tip sonoconnect

- 2m Kabëll + Plug

- me flange të montuara në fabrikë

 

 

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të bërë mirë. Që kopshti dhe korrja të jenë cilësore, duhet të mendosh edhe për pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhomë dhe ajrosje. Këtu janë paraqitur përbërësit më të rëndësishëm të nevojshëm për ndërtimin e idealit, për nevojat tuaja, sistemin e ventilimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë