Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Cooltube Ф150mm - kult me reflektor për reflektim dhe ftohje të llambës

Cooltube Ф150mm - kult me reflektor për reflektim dhe ftohje të llambës

Çmimi: 6,584.00lek
 • Kodi:
  104
 • Pesha:
  2.500 kg

Reflektori i përshtatshëm për llambat 600W.

Kultuba është një pajisje tubulare e bërë prej xhami me funksion për të rregulluar temperaturën e llambës. Ajri i ngrohtë i lëshuar nga llamba fryhet, si rezultat i të cilit arrihet një temperaturë më e ulët.
 • Ngjitni një ventilator të vogël dhe do të fryni ajrin e nxehtë nga llamba.
 • Në këtë mënyrë temperatura e llambës do të ulet me 30-40%.
 • Llamba mund të afrohet më pranë majave të bimëve.
 • E përkryer për dhoma ku janë të lidhura disa llamba.
 • diametri Ø155 mm
 • GJATESI 490 milimetra

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton duke përthyer dritën.Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar të llambës sipas zgjedhjes suaj. të dritës direkt në bimët tuaja, por gjithashtu një opsion për llambat ftohëse që zhvillojnë temperatura të larta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë