Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

RRITJA NË KOKOS

Advanced Nutrients ofrojnë një formulë  të zhvilluar posaçërisht për rritjen e arrës së kokosit. Shihni prerjet e  plehut mineral me dy përbërës në dy varietete  – Sensi Coco Bloom dhe Sensi Coco Grow! Merrni  një pleh mesatar të kokosit fitimprurës  për fazën e lulëzimit dhe rritjes nga Growshop Mania.

 

Filtrat
6 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»