Menu
Profili
Gjuhe

Zgjidhni sipas

Shtëpi Plehërues Metro Plehrat bazë RRITJA NË HIDROPONIKË

RRITJA NË HIDROPONIKË

Metrop ofron pleh bazë  për   kultivimin në hidroponikë! Ne kemi prerje të ndryshme të fertilizuesit të rritjes të pasur  me magnez dhe pleh lulesh, të pasur  me elemente gjurmësh. Të dy përbërësit hidro sigurojnë një korrje të pasur dhe cilësore. Merrni një pleh metrop fitimprurës në Growshop Mania!
Filtrat
6 produkt(e)
«1»
Faqja 1 nga 1
«1»