Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi GROWBOXES KITET "AmbientMax" 240x240x220cm - set për rritjen e bimëve në ambiente të mbyllura

"AmbientMax" 240x240x220cm - set për rritjen e bimëve në ambiente të mbyllura

Çmimi: 197,047.00lek
  • Kodi:
    968
  • Pesha:
    52.000 kg

Me hapësirën e disponueshme për rritje prej afro 6 metrash katrorë, ky grup mund të sigurojë kushtet e nevojshme për rritjen e bimëve të shëndetshme dhe vitale!

Sigurimi i kushteve të nevojshme për rritjen e të korrave tuaja është një garanci e sigurt e rendimentit të lartë dhe cilësor.

Përmban:

- Ambient Q240 + growbox

- Sylvania Growlux me dy spektër 600W x 4 copë

- Cooltube ф150 х 4бр

- Tomax elektronik 600W x 4pc

- Set me role x 4 copë

- Ventilator C dhe Ventilator 160 / 780 m3 / orë

- Can Lite filter 160/800m3/h

- Kanal ajri fleksibël Sonoconnect 160 mm

- Hidrometër i brendshëm

- Ventilator me qarkullim cikloni 30 cm

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë