Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø160mm - 800 m3 / h CAN filter Lite - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø160mm - 800 m3 / h CAN filter Lite - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 13,000.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    443
  • Pesha:
    8.600 kg

Kur bëhet fjalë për filtrimin e ajrit dhe risitë në sistemet e ventilimit, Can-Filters është lider në treg.

 

Filtrat Can-Fan janë ideale për kopshtarinë e brendshme. Përmban karbon të aktivizuar Virgin, i formuluar posaçërisht për të përmbushur kriteret tuaja të performancës!

 

Can-Filters ofrojnë kontrollin më të mirë të aromave falë karbonit aktiv të përmbajtur - CKV-4 (lloji karboni).Madhësia e veçantë dhe sipërfaqja e madhe, jep një rrjedhje plotësisht të pastër ajri dhe heqjen 99% të aromave. Filtra të besueshëm të bërë me cilësi të lartë material.

 

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë rritjeje (brendeshme) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen.

Filtri është një pjesë e rëndësishme e montimit të një sistemi ventilimi. Funksioni i filtrave është heqja dhe pastrimi i ajrit. Parandaloni aromat e forta të dalin nga ambientet.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

- Filtri: CAN-Lite 800
- Materiali: Çelik
- Gjatësia: 33 cm
- Pesha e karbonit: 3.4 kg
- Shtrati Carbon: 5 cm
- Kapaciteti teknik: 880 m3
- Kapaciteti praktik: 800 m3
- Fllanxha: 160

nga Vizitor, 20 Qershor 2022

Produkt i ardhur nga Hollanda me nje efikasitet te lart ne pastrimin e ajerit