Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA VENTILATOR 160 L / 780 m³ / orë RK CAN FAN - ventilator dalës / hyres

160 L / 780 m³ / orë RK CAN FAN - ventilator dalës / hyres

Çmimi: 12,000.00lek
  • Kodi:
    764
  • Pesha:
    4.200 kg

Ventilator turbinash cilësor me trup plastik nga kompania e njohur CAN

 

Ai është i pajisur me një ndërprerës të integruar mbrojtës termik që fik motorin kur arrihen temperatura të larta. Motori i prodhimit zviceran, së bashku me dizajnin e helikës, i mundëson këtij lloji të ventilatorit të japë një rrjedhje të fortë ajri, duke krijuar më pak zhurmë.

 

Karakteristikat:

 

- Ф160 mm;

 

- prurje max.780m3

 

- fuqia: 103 W

 

- 0,5 A

 

- ventilator i përshtatshëm prizë për një dhomë me përmasa rreth 6 metra katrorë.

 

- Filtër i përshtatshëm për këtë tifoz, mund ta shihni këtu dhe këtu.

 

E fuqishme, efikase dhe e lehtë për t'u përdorur!

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë rritjeje (brendeshme) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë cilësore, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen.

 

Ventilatori ndihmon në ruajtjen e një niveli mjaft të mirë të ajrit, dhe kjo - për një mjedis të shëndetshëm në dhomën me bimët tuaja. Për të arritur cilësi të lartë të ajrit, duhet të siguroni shkëmbim të mjaftueshëm të ajrit në dhomën e rritjes. Shkëmbimi i kënaqshëm në dhomë ndryshon sipas temperaturave të jashtme. Duke qarkulluar, përzier, rikarikuar ajrin, ventilatori jep një shkallë të lartë kontrolli mbi lagështinë, nxehtësinë, dioksidin e karbonit (CO2) dhe qarkullimin e ajrit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Ventilatori jepet me garanci defekti per nje periudhe 2 vjecare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimin nga persona të paautorizuar dhe zëvendësimin e pjesëve nga një prodhues i ndryshëm nga origjinali.