Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Pro Roots 250ml - stimulues i rrënjëve

Pro Roots 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 8,428.00lek
  • Kodi:
    919
  • Pesha:
    0.300 kg

GHE Bio Roots stimulon zhvillimin e mikroorganizmave në sistemin rrënjesor dhe rritjen e rrënjëve.

 

 

Mbron nga patogjenët në rrënjë. Përmirëson  biotopa e rrënjës dhe ngurtëson rrënjën "kapak". Kjo aktivizon zhvillimin e një mase të fuqishme rrënjësh dhe krijon një pozicion më të mirë të bimës në mjedisin e saj. Lejon rezistencë më të mirë ndaj sëmundjeve dhe formave patogjenike (myku pluhur, shkarkimi në filiza dhe prerje, etj.

 

Bio Roots përbëhet nga esencat e bimëve, frutave dhe përmban elemente gjurmë.  Është 100% organike.  Ashtu si Protect dhe Pro Bloom, ai vjen nga riciklimi ekologjik, i përftuar pa produkte kimike ose sintetike të shtuara dhe pa pleh.

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

Bërë nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë fertilizuesit tampon më të ekuilibruar, pH në dispozicion. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqimore për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe prodhime të përmirësuara.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
 
 
- 2 mL / 10 L (2 pika për litër)
- Përdorni GHE Bio bloom gjatë sezonit të rritjes