Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Për rrënjën Tarantula 250ml - stimulues i rrënjëve

Tarantula 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 3,297.00lek
 • Kodi:
  888
 • Pesha:
  0.322 kg

Tarantula është një produkt 100% organik (OMRI dhe OIM Certified) për të modifikuar zonën rrënjësore të përbërë nga mbi 11 baktere dhe mikrobe të dobishme përveç atyre në Lëngun e Voodoo.

 

 

Një shishe tarantula 4L mund të përmbajë 1.4 trilion koloni bakteresh dhe mikrobesh. Sistemi  eko  më i madh formon një rezistencë më të lartë ndaj  sëmundjeve, mbron rrënjët nga stresuesit e mjedisit (të tilla si nxehtësia) dhe tret lëndën organike murva në zonën e rrënjës. Është e rëndësishme të përmendim disa gjëra:

 

 

 • rritje, duke rezultuar në rendimente më të larta.
 • mbron rrënjët nga sëmundjet.
 • mbron bimët tuaja nga stresi i mjedisit si nxehtësia, e cila është një pengesë gjithnjë e më e zakonshme në ndriçimin intensiv të brendshëm. Për shembull, poçet plastike të zeza të përdorura zakonisht mund të bëhen shumë të nxehta në ndriçimin me intensitet të lartë. Kur bimët tuaja janë të vogla, pa shumë masë gjethesh ose pa asnjë hangare për të siguruar mbrojtje, bimët janë shumë në rrezik. Tarantula e zgjidh këtë problem.

 

 


Bakteret në Tarantula ndihmojnë për të prishur lëndën organike në zonën e rrënjës për rritjen e disponueshmërisë ushqyese.  
Në prani të  baktereve miqësore, ata hanë këtë material të degraduar dhe e kthejnë atë në ushqim për bimët tuaja, kështu që ju jo vetëm eliminoni kërcënimet patogjene, por edhe i ushqeni më tej  bimët tuaja me ushqim të cilësisë së lartë që përndryshe nuk do të ishte në dispozicion.

 

 


Kur përdorni Tarantula ju mund të prisni një ndryshim të dukshëm, ditë dhe natë në bimët tuaja brenda disa javësh pas përdorimit të parë. Prisni të shihni një hapësirë më të ngushtë ndër-hundë dhe për këtë arsye, degë më të mirë dhe më të dendur. Forca  lëvizëse për fuqinë e Tarantulës është biodiversiteti, i cili është veçanërisht i dobishëm për një mjedis inert të bimëve të tilla si leshi mineral. Nga  dhjetëra mijëra lloje dhe nënlloje bakteresh, kërkuesit tanë ishin në gjendje të konfirmonin në mënyrë specifike ato që punojnë për të mbjellat specifike me vlerë të lartë që rritni.

 

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

Zgjidhja – 2ml/1l ujë gjatë javëve 1 dhe 2 të fazës së lulëzimit

 

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTA TË LËNDËVE USHQYESE, MUND TË PËRDORËSH NJË TË  VEÇANTË

 

 

Përmban 11 lloje bakteresh të dobishme secila, nga të cilat hyjnë në një nga tri kategoritë kryesore të llojeve të baktereve:

 • Bacillus është më i fori nga të tre dhe është jashtëzakonisht armiqësor ndaj baktereve anaerobe, disa prej tyre sekretojnë enzima që prishin materien organike
 • Arthrobacter-janë bakteret e fiksimit të azotit dhe stimuluese të rritjes që kolonizojnë rrënjët ,tregojnë veprim antifungal
 • Paenibacillus-janë gjithashtu baktere efektive për fiksimin e azotit që janë në gjendje të thithin azotin atmosferik, ta përpunojnë atë në amoniak, të cilin bimët mund ta përdorin drejtpërdrejt