Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Për rrënjën Piranha 250ml - Stimulues i Rrënjëve

Piranha 250ml - Stimulues i Rrënjëve

Çmimi: 3,297.00lek
 • Kodi:
  889
 • Pesha:
  0.322 kg

Piranha është një produkt 100% organik (OMRI dhe OIM Certified) për të modifikuar zonën e rrënjës që përmban 11 spore kërpudhash të dobishme.

 

Një shishe piranja mund të përmbajë më shumë se 1.4 milionë koloni kërpudhash dhe bilione mikroorganizmesh.  Kolonitë e kërpudhave mund të shihen si "qime" në sipërfaqen e rrënjës dhe mund të rrisin masën e rrënjës në 700%.  Ata punojnë në simbiozë dhe krijojnë një sistem jetësor rreth rrënjës së bimës dhe substratit.

 

Piranha,  suplementi i kërpudhave të dobishme nga Nutrientët e Avancuar,  është një përzierje e dymbëdhjetë llojeve të kërpudhave endomycorrhizal  dhe ectomycorrhizal. Këto varietete të zgjedhura me kujdes dhe të izoluara të kërpudhave shfaqen natyrshëm në sistemet e shëndetshme të tokës dhe rrënjëve dhe nxirren nga burimi.

 

Kërpudha zbatohet dhe rritet në sistemin rrënjesor dhe në mjedisin e rritjes për të siguruar përfitime të mëdha korrjeje. Piranha shton kërpudhat dhe mikroorganizmat e dobishëm në mjedisin e rritjes dhe në bimët në mënyrë që të prodhojë një korrje më të shëndetshme, sisteme më të mëdha rrënjësh dhe absorbim më të mirë  të lëndëve ushqyese për të arritur një prodhim më të madh.  Gjithashtu, Piranja ndihmon në mbrojtjen e të korrave nga stresi që provojnë bimët kur rriten brenda.

 

Stimuluesi i rrënjëve Piranha - Dobitë dhe përfitimet

 • Rrit absorbimin e oksigjenit, lëndëve ushqyese dhe ujit nga rrënjët.
 • Rrit rritjen e rrënjëve për prodhimin optimal.
 • Ndihmon për t'i bërë rrënjët më masive.
 • Rrit prodhimin e vajrave esenciale, duke rritur dhe saturate shijen dhe aromën.
 • Përmirësoni gjendjen e përgjithshme të të korrave, duke u dhënë bimëve mundësinë për të nxjerrë lëndë ushqyese jetësore gjatë periudhave të stresit intensiv.
 • Piranha siguron përmirësimin e prodhimit, sistemet e rrënjëve dhe gjendjen e mirë të korrjes, sepse kombinimi i saktë dhe sasia e këtyre mikroorganizmave shumë të specializuar janë shqyrtuar me kujdes në mënyrë që  të krijohet  formulimi  më i mirë i mundshëm.

 

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 


Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

Piranja e prerë: 250 ml

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

Për prodhim më të madh në kopshtet hidroponike, aeroponike, tokësore dhe të pabaza, Piranha aplikohet më mirë sapo prerjet ose farat fillojnë të rrënjosen.

 

2ml/1L ujë në dy javët e para të lulëzimit

 

 

Piranha mund të përdoret gjithashtu për para-përpunimin në mjedise të reja të rritjes ose për rivendosjen e mjediseve organike të rritjes për ripërdorim.

 

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTA TË LËNDËVE USHQYESE, MUND TË PËRDORËSH NJË TË  VEÇANTË