Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Për rrënjën Biobizz Root Juice 250ml - Root Stimulator

Biobizz Root Juice 250ml - Root Stimulator

Çmimi: 1,643.00lek
  • Kodi:
    178
  • Pesha:
    0.300 kg

Dozimi:

Përdorni lëngun e rrënjëve në një dozë prej 1-4 ml / l gjatë fazave të hershme të zhvillimit të bimës ( 1-2 javët e para).

Lëngu i rrënjëve mund të përdoret në të gjitha mjediset e rritjes.

Shkundni mirë para përdorimit! Ruani në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

Përzierja paraprake e produkteve organike nuk rekomandohet, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen për më shumë se 24 orë !

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Root Juice е 100% органичен коренов стимулатор. Той засилва вече съществуващия растеж на корените и е много ефективен в създаване на изобилие от нови. Root Juice работи чрез стимулиране на биологичната активност, която се проявява в зоната на корените, за да насърчи растежа и развитието на растенията и повиши устойчивостта към неприятели.

 

Той също ускорява и подобрява приема на хранителни вещества чрез кореновата система,поради което е ефективен да се използва през целия период на растеж, а не само за вкореняване на резници. Ползите от една здрава коренова система са очевидни, когато вашите растения се развиват. Здравата коренова система ще доведе да по-здрави, по-силни растения и по-високи добиви.

 

Предимствата на здравата коренова система са очевидни при развитието на растенията. Голяма, добре развита коренова система ще доведе до по-силни, по-големи растения и по-големи добиви. Стимулирането на биологичната активност в кореновата зона също спомага за подобряване на растителната защита, повишавайки устойчивостта към болести.

Като цяло, Root Juice е отличен органичен стимулатор за корена, който доказано насърчава здравословното развитие. 

 

Кореновите стимулатори спомагат за по-бързото и качествено развитие на кореновата система. Корените са най-важните звена, които отговарят за усвояването на хранителните вещества и прикрепват растенията към почвата. Добрият коренов стимулатор поддръжа кореновата зона здрава и чиста през целия жизнен цикъл.

 

BioBizz спомагат за един отличен растеж и цъфтеж на вашите растения, и сладък вкус при култури, които се консумират. Тези био хранителни вещества, също така включват растителни есенциални аминокиселини и над 70 микроелементи.