Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami Për rrënjën Rootbastic 250ml - stimulues i rrënjëve

Rootbastic 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 5,221.00lek
  • Kodi:
    451
  • Pesha:
    0.400 kg

Pas shfaqjes së Bloombastic kaq të suksesshëm dhe popullor, prodhuesi juaj besnik i plehrave ATAMI prezanton produktin e tij të ri - ROOTBASTIC!

Ky suplement rrënjë me cilësi të lartë kontribuon në rritjen e tyre shpërthyese. Kjo do të thotë një sistem rrënjor më i madh dhe shumë kapilarë të vegjël, të cilët e ndihmojnë bimën të thithë më lehtë lëndët ushqyese. Rootbastic rrit rezistencën e bimës, duke e bërë atë më pak të ndjeshme ndaj stresit. E re ne treg nga seria Bloombastic.

  • Tepër e përqendruar
  • Ideale për prerje kur rrënjët e para janë tashmë të dukshme
  • I pasur me fosfor (P), rrënjët e adhurojnë atë!
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e kultivimit dhe i pajtueshëm me të gjitha plehrat

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

ATAMI është një alternativë e shkëlqyer për kopshtarët që kërkojnë bimë që rriten shpejt dhe lehtë, duke marrë një rezultat përfundimtar të shkëlqyer.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Filloni me dozën minimale Rootbastic kur rrënjët e bimës të kenë arritur gjatësinë 2 cm dhe gradualisht rriten. Shtoni 0,1 ml në 0,3 ml Rootbastic për litër në tretësirën tuaj ushqyese.

Vlera NPK: 5-18-5