Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Për rrënjën Lëng Voodoo 250ml - stimulues i rrënjëve

Lëng Voodoo 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 3,000.00lek
 • Kodi:
  890
 • Pesha:
  0.322 kg

VooDoo Juice është një produkt që përmban 6 varietete bakteresh të dobishme që rrisin funksionet jetike të bimës dhe më së shumti rrisin masën e rrënjës.

 

Rritja e masës së rrënjëve bën të mundur thithjen e lëndëve ushqyese më shpejt dhe më mirë.  Kjo rrit rendimentin e bimëve tuaja.

Në të njëjtën kohë, për t'u siguruar që Lëngu Voodoo ka një jetë shumë të gjatë dhe një jetëgjatësi të shkëlqyer, mikrobet në të vendosen në modalitetin e hibernimit me përbërës "antagonistë", të cilët përdoren për të mbajtur mikrobet Lëngu i Voodoos në një gjendje pasive derisa të përzihen në një depozitë ushqimore.

 

Është në këtë pikë që përbërësit "antagonistë" janë të holluar. Sapo ata janë të holluar  , mikrobet në Lëngun Voodoo dalin nga gjendja e tyre  latente, riprodhohen shpejt dhe vazhdojnë të punojnë për ju, duke u mbështjellë rreth e rrotull dhe duke depërtuar në rrënjët, duke ndihmuar në këtë mënyrë për të rritur hormonet e bimës, për të rritur madhësitë dhe funksionet e rrënjëve.

 

 

Voodoo Juice ushqen rrënjët tuaja për të pasur bimë më të sigurta, të ushqyera dhe të shëndetshme, si dhe rritjen në rritje të pjesës mbi tokë të lules. Ky është një hap bazë dhe i rëndësishëm që mund ta merrni me vete me lehtësi për të rritur në çast rendimentin e kopshtit tuaj.

 

Avantazhet dhe përfitimet e Lëngut VooDoo:

 • Rrit zhvillimin e sistemit rrënjesor të fidanëve, bimëve dhe riprodhimit të tyre;
 • Ndihmon në rritjen e madhësisë dhe degëve të rrënjëve;
 • Nxit marrjen më efektive të lëndëve ushqyese dhe kështu ju kursen kohë dhe para;
 • Ka një rritje më energjike të bimëve që krijojnë ngjyra më mbresëlënëse;
 • I bën rrënjët më rezistente ndaj nxehtësisë, stresit, thatësirës, degradimit të ushqimit dhe problemeve të tjera të natyrës së përgjithshme.

 

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

Prerja e lëngut të voodoos: 250 ml

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Lëngu VooDoo mund të përdoret gjatë gjithë sezonit të rritjes, si dhe gjatë periudhës së lulëzimit. Mos përzieni me preparate nga prodhues të tjerë dhe që përmbajnë peroksid hidrogjeni, pasi ato vrasin bakteret e dobishme.

 

Së bashku me lëngun VooDoo, është mirë të përdorni CarboLoad / Bud Candy pasi ato janë një burim i shkëlqyer ushqimi për bakteret e dobishme në lëngun Voodoo.

 

Lëngu VooDoo aplikohet në një raport prej 2 ml për 1 litër.

 

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN E VEÇANTË PËR NJË DOZIM

 

Përmban suplemente shtesë!

Përbërja e garantuar : Vitamina B-1: 0.1%

Bacillus subtilis: 3 000 000 cfu / ml

Bacillus posteurii: 1 000 000 cfu / ml

Bacillus megaterium: 100,000 cfu / ml

Bacillus amyloliquefaciens: 50,000 cfu / ml

Bacillus pumilus: 50,000 cfu / ml

Bacillus licheniformis: 50,000 cfu / ml