Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Root Booster 500ml - stimulues i rrënjëve

Root Booster 500ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 1,577.00lek
  • Kodi:
    345
  • Pesha:
    0.600 kg

Një suplement natyral që ndihmon bimët të ndërtojnë një sistem rrënjor të shëndetshëm dhe vital.

Përmban vitamina, enzima, acide organike dhe humike që stimulojnë rrënjosjen. E shkëlqyeshme për filizat dhe prerjet, ndihmon bimët e reja të ndërtojnë rrënjë të forta dhe masive. Ruan shëndetin e bimëve të rritura duke përmirësuar marrjen e lëndëve ushqyese. përdorni Root Booster për njomjen e farave për të rritur shkallën e mbirjes dhe për të përmirësuar shëndetin e filizave të rinj. I përshtatshëm për hidroponikë, aeroponikë, kokos, bioponikë dhe tokë.

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

E krijuar nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë plehrat më të ekuilibruar, pH të plehut të disponueshëm. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqyese për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike, të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe rendimente të përmirësuara.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

  • Për të gjitha bimët gjatë rrënjosjes dhe vegjetacionit
  • Për të gjitha metodat e kultivimit

Doza: 3-5ml/l