Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami Për rrënjën B'cuzz Root stimulator 250 ml - stimulues rrënjë

B'cuzz Root stimulator 250 ml - stimulues rrënjë

Çmimi: 2,300.00lek
  • Kodi:
    600
  • Pesha:
    0.300 kg

 

Një produkt i shkëlqyer i ATAMI, duke stimuluar ndërtimin e një sistemi rrënje të fortë dhe të shëndetshëm, dhe nga atje - të ushqyerit më të mirë dhe cilësor të bimëve dhe absorbimin maksimal të ushqyesve.

 

Ndihmon në mbajtjen e një mjedisi të mirë dheu, ndërvepron dhe ushqen mikroflorën e tokës.

Dihet se 50% e bimës gjendet nën tokë. Pra, një sistem rrënjësh i madh dhe i shëndetshëm është një faktor i rëndësishëm për një bimë të zhvilluar mirë. Për ta bërë të mundur këtë, ky stimulues rrënjësh shkakton rritjen shpërthyese të sistemit rrënjesor dhe ka një efekt inhibitor në sëmundjet e tokës të tilla si Pythium, Fusarium dhe rrënja e morrës.

 

Ky stimulues do t'i japë gjithashtu një nxitje të madhe mikrosistemit në tokë, gjë që do të çojë në një mënyrë më të lehtë për të absorbuar më shumë lëndë ushqyese nga substrati. Rrënjët dalin shpejt dhe në veçanti madhësia e vëllimit të rrënjëve do të rritet, gjë që do t'i japë bimës më shumë tërheqje. Madhësia e saj mbi tokë gjithashtu do të zgjerohet. Gjithashtu, në fazën e fundit bima me një sistem rrënjësh të zhvilluar mirë dhe të ankoruar mirë, mund të mbajë më shumë grumbullime lulesh, gjë që në fund do të çojë në një korrje më të mirë.

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

ATAMI është një alternativë e mrekullueshme për kopshtarët që synojnë kultivimin e shpejtë dhe të lehtë të bimëve, duke marrë një rezultat të shkëlqyer përfundimtar.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Shtoni në tretësirën ushqyese që nga java e parë e tutje. Mund të përdoret çdo ditë për ujitjen e të korrave. Zëvendësojeni me B'cuzz Booster pas javës së dytë.

Rritja: Atami rekomandon përdorimin e bio-stimulantëve për rezultate optimale.

 

Dozimi:

(1: 1000) 1 ml për litër ujë.