Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Bio Nova Për rrënjën BN Roots 250ml - stimulues i rrënjëve

BN Roots 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 2,317.00lek
 • Kodi:
  877
 • Pesha:
  0.300 kg

BN Roots nxit zhvillimin e rrënjëve më të mira dhe më të shpejta, absorbimin më të mirë të ushqyesve, rezistencë më të lartë të stresit, përdorim më të efektshëm të ushqyesve dhe rendiment më të lartë të të gjitha kulturave testuese.

 

 

Me pak fjalë: rendiment më i lartë! BN Roots është e përzier me të gjitha plehrat dhe additivët.  BN Roots  çon në një aktivitet më të madh indigjen dhe për këtë arsye një rendiment më i lartë i të gjitha të korrave të studiuara. Ky stimulues tashmë është aplikuar me sukses të madh për shumë vite në hortikulturën evropiane dhe në world.It mund të aplikohet si në gjethe, ashtu edhe  në një mjedis që përdoret për kultivimin.

 

 

BN Roots përbëhet nga:

 

 • Acidet humike (përmirëson thithjen e oksigjenit, përshpejton zhvillimin e rrënjës dhe qelizave, përshpejton transportin e joneve).
 • Kelp (shëron plagët dhe klorozën, rrit zhvillimin e klorofilit, zhvillimin më të madh të masës rrënjë).
 • Acidi askorbik (vitamina C).
 • Thiamine (vitamina B1).
 • Myo-inositol (për të formuar muret qelizore).
 • L-glycine (një aminoacid, për rezistencë dhe rritje më të mirë).

 

 

BN Roots stimulon zhvillimin e rrënjëve, absorbimin më të mirë të ushqimit, rezistencë më të lartë të stresit, përdorim më efikas të lëndëve ushqyese dhe rendiment më të lartë në të gjitha kulturat e testuara. Me pak fjalë: rendimente më të larta. BN Roots është e përzier me të gjitha plehrat dhe produktet pa problem.

 

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

Bio Nova janë lëndë ushqyese të veçanta, stimulantë bimorë dhe produkte që mbrojnë bimën tuaj. Ato përdoren në hortikulturë, në fushë golfi dhe objekte të tjera sportive, si dhe natyrisht nga prodhuesit privatë.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Dozimi:
 
 
100 ml. për 1 litër ujë (mjaftueshëm për zonat me rreth 70 bimë)
 
 
 
Aplikoni produktin vetëm një herë, mundësisht gjatë mbjelljes. Rrënjët BN janë efektive për 30 ditë, për të njëjtën periudhë gjatë së cilës formohen shumica e rrënjëve.