Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hy-Pro Root Stimulator Terra 250ml - stimulues i rrënjëve

Root Stimulator Terra 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 2,882.00lek
  • Kodi:
    372
  • Pesha:
    0.300 kg

Një stimulues rrënjësor që përmirëson absorbimin e lëndëve ushqyese për t'i rritur bimët tuaja më të mëdha dhe më produktive.

 

 

Stimuluesi i rrënjës mund të aplikohet si në sistemet e ujitjes dhe mund të kombinohet me HY-PRO Terra në kulturat e tokës ose HY-PRO A / B në kulturat hidro.  E nxit bimën të formojë një sistem rrënjësh shumë më të degëruar dhe të fortë, duke rezultuar në një ushqyerje më të mirë dhe përthithjen më të mirë të lëndëve ushqyese nga toka.  Një sistem rrënjësh i shëndetshëm i jep një fillim të shkëlqyer rritjes dhe është një parakusht bazë për një bimë të shëndetshme dhe të fortë.

 

E nxit bimën të formojë një sistem rrënjësh shumë më të degëruar dhe  të fortë, gjë që çon në një ushqyerje më të mirë dhe përthithjen më të mirë të lëndëve ushqyese nga toka.

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

HY-PRO është prodhuesi dhe furnizuesi i substrateve me cilësi të lartë, plehërues dhe additiv për lulet dhe bimët. Për një rritje të mirë kompakte dhe lulëzim të shkujdesur, HY-PRO ofron një gamë unike produktesh. Ato bazohen në kërkime intensive dhe më shumë se tridhjetë vjet përvojë.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Holloni 5 ml për litër ujë. Rekomandohet të përzieni vetëm sasinë e nevojshme për një kurs aplikimi.