Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Për rrënjën CANNA Rhizotonic 250ml - stimulues i rrënjëve

CANNA Rhizotonic 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 1,972.00lek
 • Kodi:
  696
 • Pesha:
  0.350 kg

CANNA Rhizotonic është një produkt unik në natyrën e tij, që përmban më shumë se 60 përbërës aktivë, shumica e të cilëve rrjedhin nga një lloj i veçantë algash Arktike.

Mikronutrientë dhe vitamina të ndryshme si B1 dhe B2 stimulojnë prodhimin e hormoneve për rritjen e rrënjëve, duke siguruar një sistem rrënjor të shëndetshëm dhe të fortë. Rhizotonic përshpejton procesin e mbirjes kur përdoret për të thithur farat para mbjelljes.

Përdoret në dozë 40 ml/10 l, duke zbutur kështu lëkurën e farave, gjë që lehtëson mbirjen e tyre. Ai stimulon sistemin rrënjor në mënyrë krejtësisht natyrale dhe u jep bimëve rezistencë të fortë ndaj ndryshimeve në mjedisin e jashtëm. Shumë kultivues pajtohen se bimët rikuperohen shumë më shpejt nga situatat stresuese nëse gjethet janë spërkatur me Rhizotonic. Kjo gjithashtu do të përmirësojë bimët që janë pak të zhvilluara!

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

CANNA njihet ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponikë dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të lartë të mundshëm.Këto produkte ushqimore me origjinë bimore janë të pastra, të thjeshta, të lehta për t'u përdorur dhe nuk dëmtojnë mjedisin!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Udhëzimet e përdoruesit:

 

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Shpërndani 40 ml koncentrat në 10 litra ujë (1: 250)
 • Mund të spërkatni tokën për rritje 1-6 herë në ditë ose të spërkatni direkt në gjethe derisa të zhvillohet një sistem i fortë rrënjor.
 • Përcaktoni pH-në e tretësirës ushqyese pas shtimit të RHIZOTONIC, pasi pH do të rritet pak pas shtimit të tij.

 

Ruajtja dhe siguria:

 • RHIZOTONIC është 100% me bazë bimore dhe i përshtatshëm për të gjitha mjediset e rritjes si toka, kokosi dhe hidroponia.
 • Mbajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të freskët
 • Mbajeni larg fëmijëve