Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Power Roots 250ml - stimulues i rrënjëve

Power Roots 250ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 2,593.00lek
  • Kodi:
    384
  • Pesha:
    0.300 kg

Power Roots është një stimulues i fuqishëm organik i sistemit rrënjor të bimëve.

Është mirë të përdoret si gjatë sezonit të rritjes ashtu edhe në javët e para pas lulëzimit. Si rezultat i përdorimit të tij, bimët zhvillojnë sistem rrënjor të fortë dhe të degëzuar, gjë që çon në përthithjen më të mirë të lëndëve ushqyese nga toka dhe prej andej në rezultate më të mira. Power Roots është me veprim të shpejtë, ekonomik dhe shumë mirë i përthithur. Përdorimi i tij është një garanci për bimë të shëndetshme dhe të forta.

Përbërja:

Ujë, acide humike, ekstrakt algash, acid askorbik (vitaminë C), aminoacide, mioinositol, tiaminë (vitaminë B1), alfa-tokoferol (vitaminë E). Pleh organik NPK (1-0-2). 1% azot total (N), nga i cili 1% azot i lidhur organikisht, 0,2% pentoksid fosfori i tretshëm në ujë (P2O5), 1,5% oksid kaliumi i tretshëm në ujë (K2O).

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

Plagron janë lëndë ushqyese dhe suplemente me cilësi të lartë. Plagron ofron një gamë të plotë të lëngjeve për prodhuesit organikë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Shtoni 1 ml Power Roots për 1 litër ujë (1: 1000).

 

Përdoreni këtë tretësirë çdo herë që ujisni, deri në javën e katërt të lulëzimit.

Shkundni mirë para përdorimit!

Mund të shkaktojë irritim të syve dhe lëkurës.