Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT GSE Timer Box II 4x600W - kuti timer për ndezjen e njëkohshme të disa llambave

GSE Timer Box II 4x600W - kuti timer për ndezjen e njëkohshme të disa llambave

Çmimi: 14,124.00lek
  • Kodi:
    776
  • Pesha:
    2.000 kg

Kutia e kohëmatësit furnizon rrymë 4x16A në reletë çakëll 4x600W.

Ky kohëmatës mund të përdoret nga disa ngarkesa induktive, si llambat me presion të lartë, me ndezje dhe fikur në të njëjtën kohë. Këtu përfshihet kontaktori/releja me ngarkesa 4x600W .

Të dhënat teknike:

- Kohëmatësi: 230x300x110mm
- 1 përfshirë. lidhës 16A (EC) 4x600W
- 1 përfshirë. lidhës 10A (CH) 3x600W,
- Volt: 230 V / 50 Hz
- Kohëmatësi 24 orë me fuqi rezervë 36h, me 30min. vendosjen
- Reletë: 4x16A 230V
- Klasa e mbrojtjes: IP40
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

ИНСТРУКЦИЯ ЗА НАСТРОЙКА НА ТАЙМЕР-ЧАСОВНИКА

 

 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА КУТИЯ

 

 

Кутията е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 3 години от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.