Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Grasslin 200S - Timer analog

Grasslin 200S - Timer analog

Çmimi: 1,700.00lek
  • Kodi:
    820
  • Pesha:
    0.450 kg

Kohëmatësi analog Grässlin është një çelës me cilësi të lartë dhe të sigurt.
 

 

Çelësi është i sigurt deri në 16-amp, në krahasim me çelsat e lirë në dyqane.

 

Specifikimet:

 

I përshtatshëm për 220 deri në 240 volt 50 Hz
Kapaciteti komutues prej 16A
Konsumi i energjisë 5 VA
I përshtatshëm për temperatura nga -10 gradë deri në +55 gradë
E rregullueshme për tremujor
Me çelës manual të ndezjes/fikjes

 

Grässlin është një prodhues gjerman i pajisjeve elektronike, duke përfshirë kohëmatës, termostate dhe kontrolle për ndriçimin.

Ky kohëmatës nuk është i përshtatshëm për ndërrimin e llambave HPS. Kohëmatësi është i përshtatshëm si çelës për llambat e kursimit të energjisë, ndriçimin TL dhe LED. Për të lidhur ndriçimin HPS rekomandojmë një ndërprerës me një stafetë

 

 

Specifikimet:

 

- I përshtatshëm për 220-240 volts 50 Hz

- Kapaciteti i ndërrimit prej 16A

- Konsumi i energjisë 5 VA

- I përshtatshëm për temperatura midis -10 gradë dhe 55 gradë

- Ora analoge;

- Me intervalin e ndërrimit prej 15 min;

- Ndërrohu: fiks "ON/OFF";

 

 

 

 

UDHËZIME

 

Timers janë pajisje të volitshme për kontrollin e pajisjeve që duhet të operojnë në një modalitet të caktuar kohor.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë